Dode bij schietpartij in huis in Burgemeester van Gilshof in Ossendrecht - Omroep Brabant
Video

Dode bij schietpartij in huis in Burgemeester van Gilshof in Ossendrecht

16 februari 2016 om 06:34 • Aangepast 21 november 2020 om 12:41
nl
In een huis aan het Burgemeester van Gilshof in Ossendrecht is maandagnacht iemand doodgeschoten. De politie vond het slachtoffer nadat omwonenden rond halftwee alarm sloegen omdat ze schoten hadden gehoord. Volgens de buurt woont er een man.
Profielfoto van Peter Juda/ Sandra Kagie
Geschreven door
Peter Juda/ Sandra Kagie
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

DoodgeschotenKort na de melding vonden agenten het dode lichaam. Over de identiteit van het slachtoffer wil de politie nog niks kwijt.
"Het lijkt er inderdaad op dat iemand door vuurwapengeweld om het leven is gekomen", zei Jeroen Steenmeijer van de politie dinsdagmorgen. Hij acht het nog te vroeg om iets te zeggen over wie de dode is en wat de toedracht is van de schietpartij.
SpeurhondenRechercheurs onderzoeken sinds maandagnacht wat er precies is gebeurd in het huis. In de omgeving van het huis aan het Burgemeester van Gilshof is onder meer met honden gezocht.
Ook op de parkeerplaats van de nabijgelegen kerk is sporenonderzoek gedaan. De omgeving was afgezet, maar het onderzoek op straat is inmiddels afgerond.
De politie is naar verwachting nog wel de hele dag bezig met onderzoek in het huis.

Wachten op privacy instellingen...

Rustige buurtOmwonenden reageren geschokt op het nieuws. Zij noemen de wijk, waar veel vrijstaande woningen staan, erg rustig. "Ik schrik hiervan. Er gebeurt hier nooit wat; het is zelfs saai te noemen. En nu dit", zegt een buurtbewoner.
Volgens een achterbuurvrouw woont in het huis waar de dodelijke schietpartij plaatsvond een man, waar 'totaal geen contact mee was. We zagen hem alleen van en naar zijn auto lopen".
Een andere buurvrouw die elke dag langs het hoekhuis passeert bij het uitlaten van haar hond, heeft geen idee wie er woont. "Je schrikt er van nu het voor je deur is. Tjongjonge, waar moet het naar toe..."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.