Video

Lotto maakt vrouw 1 miljoen rijker: juiste zes getallen voorspeld in Roosendaal

16 februari 2016 om 11:57
nl
Een 58-jarige vrouw uit West-Brabant heeft 1 miljoen euro gewonnen met de Lotto. Ze had bij de trekking op 30 januari als enige de winnende zes getallen goed voorspeld.
Profielfoto van Janssen Hans
Geschreven door
Janssen Hans

De kansspelorganisator heeft dit bekend gemaakt. Het winnende lot is verkocht bij Tabakshop De Kroeven in Roosendaal.
'Niet zo veel vertrouwen'"Ik had er eigenlijk niet zo veel vertrouwen in", liet de geluksvogel via Lotto weten. "Ik had deze keer wel heel veel getallen in de 'twintig' gekozen."
"Het mooiste is dat we er met de hele familie van kunnen genieten, dus ook de kinderen en kleinkinderen. We weten nog niet hoe we dit zullen doen. We zien wel, want hoeveel geld je ook wint: gezondheid is en blijft toch het allerbelangrijkste."
'Leven zal niet veranderen'Bovendien is de West-Brabantse al jaren, zoals ze zegt, gelukkig getrouwd. Samen met haar man gaat ze wekelijks naar de tabakszaak aan de Kroevenlaan om het lottoformulier in te vullen. De prijs zal haar leven niet echt op zijn kop zetten, zo meldt de gelukkige van wie haar woonplaats niet bekend wordt gemaakt: "Je werkt om je rekeningen te betalen en er lekker van te eten en dat zullen we niet veranderen."
Bij De Kroeven is het natuurlijk ook feest. Hier wordt vrijdagmorgen een taart aangesneden en gaat Lotto honderd loten uitdelen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!