Video

Miljoen gewonnen in Roosendaal, lot komt opnieuw uit de ‘miljonairswinkel’ van Jolanda de Jong

16 februari 2016 om 14:50 • Aangepast 21 november 2020 om 12:40
nl
Een 58-jarige vrouw uit West-Brabant heeft bij de Lotto-trekking van 30 januari één miljoen euro gewonnen. De gelukkige kocht haar lot bij Tabakshop Kroeven in Roosendaal, de winkel van Jolanda de Jong. Het is misschien toeval, maar de winkel van Jolanda lijkt geluk te brengen. Immers is er al een aantal keren een grote prijs gevallen in haar winkel, vertelt ze vandaag aan Omroep Brabant.
Profielfoto van van den Hoven Maarten
Geschreven door
van den Hoven Maarten

“100.000 euro, 50.000, 40.000, nog wel wat kleinere van 10.000 euro en nu dus een miljoen, fantastisch toch!” Vanachter haar balie kijkt Jolanda vrolijk lachend de winkel in. Ze heeft dan wel niet zelf gewonnen, dat het winnende lot in haar tabakszaak verkocht is, voelt ook een beetje als winnen.
Vaste klantenDe winnares van het miljoen kent ze goed. “Vaste klanten, zij en haar man komen iedere week trouw hun lot invullen.” Dat haar klanten nu een miljoen krijgen, vindt ze dan ook hartstikke leuk. “Ze hebben al een paar keer een kleinere prijs gewonnen, maar dit is toch hartstikke mooi. Als ze een andere kleur hadden gekozen hadden ze zelfs de jackpot gehad.”
Als iemand denkt dat de winnende getallen nog een keer geluk zullen gaan brengen dan kan Jolanda ze feilloos opnoemen: “Zeven, vijftien, achtentwintig en nog wel een paar, maar misschien dat ik ze niet allemaal moet vertellen”, zegt ze met een knipoog.

Wachten op privacy instellingen...

Zelf winnenJolande de Jong heeft ook nog altijd de hoop dat ze zelf een keer in de prijzen valt. Elke week vult ze zelf ook een Lotto-formulier in. “En zo af en toe eens een kraslot, of een Staatslot, je weet tenslotte maar nooit hè?”
Maar tot dat moment vindt ze het ook leuk als haar klanten in de prijzen vallen. “Vrijdag is er een feestje in de winkel met koffie en gebak, er worden gratis loten weggegeven, dat is allemaal toch hartstikke leuk om mee te maken.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.