Onderdeel trommelrem van vrachtwagen met pech oorzaak levensgevaarlijk ongeluk Deurne

16 februari 2016 om 20:29
nl
Een deel van een trommelrem van een oplegger met pech is waarschijnlijk de oorzaak van het levensgevaarlijke ongeluk in Deurne. Het onderdeel vloog door de voorruit van een Duitse automobilist. Dat maakte de politie dinsdag bekend. Daarbij raakte een 36-jarige Duitse automobilist maandagochtend zwaargewond op de N270.
Profielfoto van Triki Ferenc
Geschreven door
Triki Ferenc

De vrachtauto met oplegger is vermoedelijk donker van kleur en stond vermoedelijk stil, ergens tussen de Binderendreef, in de omgeving van het tankstation, en de Bakelseweg.
Bestuurder levensgevaarlijk gewondHet ongeluk gebeurde rond halftwaalf in de ochtend. De Duitse automobilist reed op de N270 van Deurne richting Helmond ter hoogte van een Esso-tankstation toen het voorwerp op de ruit van zijn voertuig terechtkwam.
ZIE OOK: Duitse automobilist in levensgevaar nadat ijzeren voorwerp op voorruit komt
De bestuurder van de auto is levensgevaarlijk gewond opgenomen in het Radboudumc. Hij is met een traumaheli naar het ziekenhuis gebracht.
Zoektocht naar getuigenDe 31-jarige bijrijder raakte niet gewond. De politie is op zoek naar getuigen en de vrachtwagenchauffeur die enige tijd met pech langs de weg stond.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.