BMW crasht na dollemansrit door centrum Eindhoven: twee inzittenden kruipen uit auto en rennen weg

17 februari 2016 om 10:02
nl
Een auto is dinsdagavond over de kop geslagen na een dollemansrit door het centrum van Eindhoven. Dat gebeurde rond halfnegen op de plek waar de Vonderweg overgaat in de Mauritsstraat. Bij de crash raakte een inzittende van de wagen, een BMW, zwaargewond. Twee andere inzittenden kropen op eigen kracht uit het zwaar beschadigde voertuig en sloegen op de vlucht. Volgens verschillende omstanders waren zij zwaar onder invloed van alcohol.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

Buurtbewoners zagen met eigen ogen hoe de bestuurder van de BMW met hoge snelheid over de Mauritsstraat scheurde en plotseling de macht over het stuur verloor.
Hij raakte van de weg, ramde een lantaarnpaal uit de grond en sloeg vervolgens met zijn auto over de kop. De BMW kwam ondersteboven op het fietspad terecht.
Twee inzittenden voortvluchtigDoor de harde klap raakte de auto zwaar beschadigd. Een wiel was afgebroken. De weg lag bezaaid met brokstukken.
Het slachtoffer, van wie niet duidelijk is of het gaat om de bestuurder, is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Volgens omstanders was hij aanspreekbaar.
De politie heeft de Mauritsstraat tijdelijk in beide richtingen afgesloten voor verkeer. Naar de voortvluchtige mannen wordt nog gezocht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.