0-0, 0-0, 0-0... Willem II bezig aan bijzonder saaie reeks in eredivisie

17 februari 2016 om 07:21
nl
Willem II is aan een opmerkelijke reeks bezig in de eredivisie. De Tilburgers speelden de laatste drie wedstrijden met 0-0 gelijk. Zo'n reeks komt bijna nooit voor. NAC was de laatste club op het hoogste niveau met drie doelpuntloze wedstrijden op rij. In 2003 deden de Bredanaars het drie keer op rij zonder treffers.
Profielfoto van van Erp Joost
Geschreven door
van Erp Joost

NAC speelde op 15 maart 2003 0-0 in Kerkrade bij Roda. Een week later bleef de derby tegen Willem II zonder treffers en op 5 april verdween de brilstand niet van het bord in het uitduel met FC Twente. Voor NAC kwam op 13 april een einde aan deze reeks. Met 0-3 werd toen op eigen veld van Ajax verloren.
De huidige reeks van Willem II behelst thuiswedstrijden tegen Heracles Almelo en De Graafschap en een uitduel tegen Excelsior. Komende zondag wacht een wedstrijd op verplaatsing tegen FC Utrecht.
Besmettelijke uitslagMet 0-0 gelijkspelen lijkt momenteel overigens besmettelijk bij de Tilburgers. Het tweede team van Willem II kwam dinsdagavond niet tot scoren tegen VVV/Helmond Sport 2. Bruno Andrade had daar overigens een einde aan kunnen maken. De spits slaagde er niet in een strafschop te benutten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.