Inzittenden gecrashte BMW Eindhoven melden zich bij politie, alledrie gewond

17 februari 2016 om 22:16
nl
De twee mannen die dinsdagavond na een zware crash in het centrum van Eindhoven wegliepen van het ongeluk, hebben zich gemeld bij de politie. Dat liet de bestuurder woensdag weten aan Omroep Brabant. Zowel hij als een andere inzittende zijn zelf naar het ziekenhuis gegaan om zich te laten behandelen aan hun verwondingen.
Profielfoto van Juda Peter
Geschreven door
Juda Peter

De derde inzittende die op de Mauritsstraat zwaargewond uit de gecrashte BMW werd gehaald, is 27 jaar en komt uit Eindhoven, liet de politie weten. De auto waarin hij zat sloeg na een dollemansrit door het centrum van Eindhoven over de kop.
Volgens de politie verloor de bestuurder in een flauwe bocht van de Mauritsstraat na een inhaalmanoeuvre de macht over het stuur. De auto sloeg over de kop, ramde een lantaarnpaal en kwam op het naastgelegen fietspad terecht.
Ook bestuurder zwaargewondDe bestuurder en een tweede passagier konden op eigen kracht uit het zwaar beschadigde wrak kruipen. Ze waren volgens de bestuurder in shock en hebben zich zo snel mogelijk gemeld bij het Catharinaziekenhuis. Daar is er eerste hulp verleend.
De politie was aanvankelijk naar de twee op zoek. Ze hebben zich woensdagmiddag zelf bij de politie gemeld, zegt de chauffeur tegen Omroep Brabant.
Geen achtervolgingDe automobilist heeft door de crash diverse botbreuken opgelopen en wordt deze week daaraan geopereerd. Hij en de gewonde medepassagier konden na behandeling voorlopig naar huis. De verwondingen bij de derde inzittende zouden meevallen.
De politie heeft geen aanwijzingen dat er sprake was van een achtervolging. Ook was de auto niet als gestolen opgegeven.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.