Video

Profielfoto nooit meer hetzelfde, V&D-klanten denken terug aan hun laatste aankopen

17 februari 2016 om 20:21 • Aangepast 21 november 2020 om 12:38
nl
Na een lange en onstuimige periode heeft V&D pas deze week definitief de deuren gesloten. Toch denken velen al met weemoed terug aan het warenhuis, waarvan de sierlijke zwarte letters in menig winkelcentrum waren te zien.
Profielfoto van Yoeri Nijs
Geschreven door
Yoeri Nijs

Zo zal de Twitter-profielfoto van Renée uit Breda nooit meer dezelfde zijn. Eén van haar laatste aankopen was namelijk het sjaaltje dat ze op de foto draagt. En zo zijn er meer Brabanders die nog goed weten wat ze het laatst kochten bij het warenhuis, blijkt na een rondvraag.

Wachten op privacy instellingen...

Zo wisten Rob Swaans uit Tilburg en Corina Magielse uit Wernhout hun liefde tijdens Valentijnsdag nog te verblijden met de laatste lichting bonbons. Maar ook accessoires, zoals riemen en handschoenen, blijken een populaire laatste koop te zijn geweest.
Onze verslaggeefster Christel denkt overigens nog met gemengde gevoelens terug aan haar laatste aankoop. "Een jurkje! Dat veel te groot was en ik helaas niet meer terug kon brengen in verband met het faillissement", schrijft ze.
ZIE OOK: Over en sluiten voor V&D, of toch niet? 'We kunnen hier nog uitkomen!'
Personeel neemt afscheidVoor de V&D-liefhebbers zal hun laatste aankoop bij het warenhuis ongetwijfeld meer emotionele waarde hebben gekregen. Dat is ook niet voor niets, want deze week mislukte een overname. Daarmee komt een eind aan een merk waarmee generaties letterlijk zijn opgegroeid.
Personeel van het V&D-filiaal in Den Bosch nam op aandoenlijke wijze afscheid van haar klanten. Ze plaatsten twee borden in de etalage, waarop persoonlijke en handgeschreven boodschappen stonden. "25 jaar met veel plezier hier gewerkt", zo stond er onder meer.
ZIE OOK: V&D-personeel Den Bosch bedankt klanten met lieve teksten

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.