Helma Haars verovert harten kijkers na tatoeëren zonen in '50 ways to kill your mommy'

17 februari 2016 om 23:46 • Aangepast 21 november 2020 om 12:38
nl
Tim Haars uit Maaskantje is zo verzot op zijn moeder dat hij haar een tatoeage op zijn been heeft laten zetten. "Dit is zo gek dat je moeder dit doet", merkte hij op terwijl zijn moeder de tatoeagenaald in de hand had. Ook zijn broer Steffen kreeg een tatoeage van zijn moeder.
Profielfoto van Yoeri Nijs
Geschreven door
Yoeri Nijs

Tim Haars (34) liet de tattoo - een hartje met daarin 'mom' - zetten in het kader van zijn nieuwe programma 50 ways to kill your mommy. In dit programma nemen hij en zijn broer Steffen (35) hun moeder mee op pad om een 'ultieme bucketlist' af te werken.
Want, zo geeft moeder Helma woensdagavond toe tijdens de eerste aflevering van het programma, heldhaftig is ze totaal niet. "Ik ben gewoon bang." Daarom probeert de 60-jarige Helma al bijna heel haar leven risico's te voorkomen. Tot ze aan dit programma met haar zoons begon.
'Als dronken avond'Tijdens de eerste aflevering van 50 ways to kill your mommy stoeit Helma onder meer met een alligator, nadat ze eerst nog serieus aan haar zonen vroeg of het 'unne tamme' was. Daarna rijdt ze in een stoere terreinwagen, vliegt ze in een stuntvliegtuigje en zet ze dus tattoos bij haar zoons.
"Jongen, als het fout gaat… Het is zo niet bedoeld", verzuchtte ze voordat de eerste letter werd gezet. Wat volgt is een bijzonder tafereel, waarbij niet alle letters even keurig op de huid worden geprent.
"Het voelt als een tatoeage die je hebt laten zetten tijdens een enorm dronken avond. Bedankt, mam", reageert een ontdane Steffen achteraf. Helma herpakt zich echter snel. "Iets unieks! Welke doet moeder dit nou?"
'Hilarische televisie''Ons mam' heeft dankzij haar stoere acties inmiddels de harten van vele kijkers gewonnen. "Jullie mam is een bikkel", twittert Tamara bijvoorbeeld. En Kimberly schrijft: "Ons mam Helma is echt te lief (en stoer!) en dat met die twee draken van zonen. Hilarische televisie!"

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.