FC Oss wil door met Reinier Robbemond, trainer kan tot zomer 2017 bijtekenen

18 februari 2016 om 14:22
nl
FC Oss wil het contract van hoofdtrainer Reinier Robbemond met één seizoen verlengen. "Het bestuur heeft aangegeven tevreden over me te zijn en langer met me door te willen", vertelt de oefenmeester aan Omroep Brabant.
Profielfoto van van Erp Joost
Geschreven door
van Erp Joost

Algemeen directeur Peter Bijvelds bevestigt dat de Ossenaren Robbemond willen behouden en zijn verbintenis met twaalf maanden willen verlengen. Het streven van Bijvelds is om begin maart tot een akkoord met de oefenmeester te komen.
'Goed naar mijn zin'Robbemond is bezig aan zijn eerste seizoen in Oss. Met de club staat hij op een bescheiden zestiende plaats in de Juipiler League. "Ik heb het hier goed naar mijn zin. De gesprekken over mijn contractverlenging moeten nog plaatsvinden. Maar dat is momenteel slechts bijzaak. Het belangrijkst is nu om zo goed mogelijk met het elftal in de competitie te presteren."
Namens de spelersgroep laat middenvelder Rick Stuy van den Herik weten erg tevreden te zijn over de werkwijze van de oefenmeester. "Ik zou hem adviseren om bij te tekenen. Iedereen is positief over hem en hij laat de ploeg herkenbaar voetbal spelen."
Play-offs nog haalbaar?De Ossenaren staan zes punten achter op de plek die recht geeft op deelname aan de play-offs om promotie naar de eredivisie. "Ik vind dat het gat nog te overbruggen is", vertelt Robbemond. De oefenmeester erkent dat de prestaties van zijn ploeg wisselvallig zijn. "We moeten constanter worden en als dat lukt, gaan we ook stijgen op de ranglijst."
FC Oss wacht vrijdagavond een thuiswedstrijd tegen Jong Ajax. Een overwinning hebben de Brabanders hard nodig om het seizoen niet als een nachtkaars uit te zien gaan.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.