Grote zwarte slang in Zevenbergen blijkt rubberen speelgoedslang te zijn

18 februari 2016 om 22:39 • Aangepast 21 november 2020 om 12:37
nl
In Zevenbergen is donderdag aan het einde van de middag een grote zwarte slang gezien. Tenminste dat dachten ze. Het was wel een slang, maar geen echte. Een medewerker van de dierenambulance viste de rubberen speelgoedslang uit de voortuin van een huis aan de Kuringen.
Profielfoto van Pennings Mathijs
Geschreven door
Pennings Mathijs

BN DeStem tekent uit de mond van Henk van Hest van de dierenambulance op dat het zijn collega was die de speelgoedslang overmeesterde. Die heeft hem aan de buurvrouw gegeven met de opmerking dat de kinderen hun speelgoed niet meer buiten moeten laten slingeren.
Leek echt heel echtDat de speelgoedslang wel erg veel op een echte leek, bleek wel toen er niet één, maar twee meldingen bij de politie binnenkwamen, dat er een slang door een voortuin kroop. De politie riep via Twitter de eigenaar op zich te melden.

Wachten op privacy instellingen...

Uiteindelijk was het de dierenambulance die vanuit Roosendaal naar Zevenbergen moest komen, om het reptiel bij de giftige kop te pakken. Dat deed ze. Toen bleek dat de reptielenhuid van rubber was gemaakt.
Volgens de politie leek het rubber exemplaar 'heel echt'. Moet ook wel, als twee mensen denken dat er een echte slang door de straat Kuringen aan het kronkelen was.
HumorJammer dat de dierenambulance wel dat hele eind er voor naar Zevenbergen moest. Maar goed, zo vertelt Van Hest, achteraf ziet hij er ook wel de humor van in.
Uiteindelijk bleek bij deze melding het venijn in de staart te zitten. Gelukkig liep het wel met een sisser af.

Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.