PSV verbouwt oosttribune Philips Stadion: staanplaatsen op de eerste ring voor meer sfeer

19 februari 2016 om 13:16
nl
PSV vervangt komende zomer de stoeltjes op de eerste ring van de oosttribune en tweehonderd stuks op vak T voor modellen met een staan-zit-constructie. Dit geeft de fans de mogelijkheid om tijdens eredivisiewedstrijden PSV staand aan te moedigen. Het is een langgekoesterde wens van de supporters.
Profielfoto van van Doorn Bert
Geschreven door
van Doorn Bert

Dankzij de inkomsten uit de UEFA Champions League is PSV in staat om 500.000 euro in de aanpassing te investeren. “Onze supporters hebben er absoluut aan bijgedragen dat we de laatste zestien hebben bereikt”, zegt algemeen directeur Toon Gerbrands.
“De sfeer in het stadion was iedere keer weer fantastisch en dat werkt stimulerend voor de spelers. Het creëren van de staanplaatsen is een rechtstreekse beloning voor de geweldige steun die we hebben gekregen.”
Plannen voor sfeertribuneGedurende de voorbije periode zijn diverse voorstellen van de supporters besproken die handelen over de indeling van de zogeheten ‘sfeertribune’ waaronder een eventuele uitbreiding van de capaciteit op de oosttribune door het plaatsen van een extra rij.
Gerbrands: “Het is fantastisch om de betrokkenheid bij ons PSV te ervaren. Wij zijn de fans echt dankbaar voor de input en de constructieve opstelling. De plannen liggen inmiddels ter beoordeling bij de betreffende afdeling. Zodra we terugkoppeling hebben ontvangen, zullen we dit met de klankbordgroep delen.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.