Vrouw (21) doodsbang na mishandeling met sigaret: 'Ik ben een kluizenaar geworden'

DEN BOSCH - Een 21-jarige vrouw uit Den Bosch werd vorige maand mishandeld toen zij na het stappen naar huis liep. Een man duwde een sigaret op haar borst uit. In Bureau Brabant vertelt ze maandagavond hoeveel impact de mishandeling heeft gehad.
Op 14 januari liep de vrouw na een avond stappen in Den Bosch naar huis over De Bossche Pad. Bij de watertoren kwam er een zwarte BMW stapvoets langs haar rijden. "Stap eens in, stap eens in", vragen de mannen in de auto haar. De vrouw liep door.

Een van de mannen stapte uit. "Toen had ik wel zoiets van: dit is niet goed", vertelde de vrouw in opsporingsprogramma Bureau Brabant.

Doodsbang
De vrouw probeerde door te lopen, maar een van de mannen drukte haar tegen een muur. "De jongen die me vasthield, trok mijn shirt naar beneden. De andere drukte zijn sigaret twee keer op mijn borst."

De vrouw probeerde weg te komen: "Ik wilde mezelf wegtrekken, waardoor die sigaret weer tegen mijn borst kwam. Toen wilde ik zo snel mogelijk weg." Ze wist zich los te rukken en rende een zijstraat in. Ze ging doodsbang achter een auto liggen, in de hoop dat de mannen weg gingen. "Voor mijn gevoel lag ik daar tien minuten, daarna durfde ik pas een vriend te bellen."

Diepe brandwonden
De mishandeling heeft een behoorlijke impact gehad op de vrouw. "De wondjes blijven nog wel lang. Elke keer bij het omkleden word je ermee geconfronteerd. Ik was altijd vrolijk en open en nadat dit gebeurd is, ben ik een kluizenaar geworden."

Volgens de politie liep de vrouw diepe brandwonden op met mogelijk blijvende schade. In de auto zaten tenminste twee licht getinte mannen. Ze reden in een donkere vierdeurs auto, mogelijk uit de BMW 3-serie. De zijruiten achter waren geblindeerd.

Naast de daders, is de politie ook op zoek naar mensen die mogelijk iets hebben gezien die avond.