Jongensdroom komt uit: nachtje slapen in een snoepwinkel en eten wat je wilt [VIDEO]

21 februari 2016 om 00:43
Wachten op privacy instellingen...
Omroep Brabant
Foto: Laila Benhdidou.
Omroep Brabant
Foto: Laila Benhdidou.
Omroep Brabant
Foto: Laila Benhdidou.
1/4 Jongensdroom komt uit: nachtje slapen in een snoepwinkel in Roosendaal
Glenn da Silva (23) uit Eindhoven koestert al jaren een jongensdroom: één nachtje doorbrengen in een snoepwinkel. En die droom komt nu uit. Hij mag letterlijk snoepen totdat-ie erbij in slaap valt.
Profielfoto van Benhdidou Laila
Geschreven door
Benhdidou Laila

Glenn is aankomende dinsdag jarig, maar hij kreeg zaterdag al het verjaardagscadeau van zijn leven. Een cadeau om je vingers bij af te likken.[YouTube:body:https://youtu.be/L2LF2QV2vI0]
Origineel verjaardagscadeauGlenn dacht samen met zijn vrienden een weekendje weg te gaan naar Zeeland, maar in plaats daarvan werd Glenn naar de Jamin-snoepwinkel in Roosendaal gebracht waar de fanfare en een confettikanon hem al op stonden te wachten.
"Hij is zo moeilijk altijd, dus ik vroeg hem, wat wil je voor je verjaardag? Hij vertelde mij dat die heel graag een nachtje bij de Jamin wil slapen. In eerste instantie dacht ik: ja doei, maar een week later wist ik nog niet wat ik voor hem moest halen. Toen heb ik toch maar besloten om te mailen met Jamin", vertelt een vriendin van Glenn, Abigail Iseli.
Glenn was verrast. "Ik heb het ooit gezegd, eigenlijk als een soort van grap, maar met in mijn achterhoofd een soort van kinderdroom. Ik ben altijd gefascineerd geweest door verschillende kleuren en verschillende smaken snoep. Daarom leek het mij wel tof om een keer te overnachten in een snoepwinkel. Een hele leuke verrassing!"
[YouTube:body:https://www.youtube.com/watch?v=ZMrjSJOynDs]
Snoepen zonder gepeperde rekeningSchuimblokken, toverballen, zure matten, winegums, chocolade en ga zo maar door. Hij mag zich de hele nacht voor nop volstoppen met snoep en andere lekkernijen. Daarna mag hij de nacht doorbrengen in de winkel. Wie wil dat nou niet?
[YouTube:body:https://youtu.be/VskISDZczTk]
Voor heel even voelt Glenn zich dus als de hoofdpersoon van Sjakie en de Chocoladefabriek. Een betere verjaardag kan hij zich niet wensen. "Ja, ik heb het laten bezinken en ben tot de conclusie gekomen dat ik de beste vrienden uit heel Nederland heb, dat is zeker een feit. Ik vind het ook wel cool hoe ze het hebben geregeld. Ik ben een gelukkig man - of kind", lacht hij.
[YouTube:body:https://youtu.be/haCReC67vqw]
[YouTube:body:https://youtu.be/Yb4qiA4Pm6k]

Wachten op privacy instellingen...