PSV rekent op Guardado in Champions League-duel tegen Atletico Madrid - Omroep Brabant

PSV rekent op Guardado in Champions League-duel tegen Atletico Madrid

19 februari 2016 om 15:34
nl
PSV treedt zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo nog aan zonder Andrés Guardado. De Mexicaanse middenvelder is zo goed als hersteld van zijn hamstringblessure, maar het competititieduel tegen de verrassende nummer drie komt toch nog te vroeg.
Profielfoto van Post Paul
Geschreven door
Post Paul

Trainer Phillip Cocu wil Guardado wel graag woensdag opstellen in de belangrijke Champions Leaguewedstrijd tegen Atlético Madrid. Volgens Cocu is het risico om Guardado zaterdagavond al te laten spelen nog te groot.
"Hij kan al veel arbeid verrichten, maar bereidt zich voor op de wedstrijd van woensdag. Dat was ook vanaf het begin het duel waar hij zich op richtte. Andrés kent zijn eigen lichaam erg goed, ik ga ervan uit dat hij er woensdag bij is'', aldus Cocu.
Guardado tegen Atlético Madrid, Lestienne tegen FC EmmenGuardado is nog de enige speler in de selectie die met zijn fitheid worstelt. Maxime Lestienne, die ook lang uit de roulatie was, maakt vrijdagavond zijn rentree bij Jong PSV tegen FC Emmen.
PSV- Heracles eredivisietopperPSV- Heracles Almelo is, met een blik op de ranglijst, een heuse topper. Cocu: "Heracles staat niet zomaar derde. Ze maken een geweldig seizoen door. Zowel in thuis- als uitwedstrijden behalen ze goede resultaten."
Behalve dat, werpt bij PSV wellicht ook de kraker tegen Atlético Madrid al zijn schaduw vooruit. Cocu verwacht niet dat zijn spelers daar al door zijn afgeleid.
Belangen zijn groot"We willen eerste blijven staan en daarvoor moeten we winnen. We zijn nu in een fase dat het belang van de competitie duidelijk is. Die belangen zijn groot en dan kun je je niet permitteren om ook maar vijf procent minder te geven."

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.