Jeffrey Bruma: 'PSV moet er vol op kletsen tegen Atlético Madrid'

22 februari 2016 om 10:17
nl
De aandacht is bij PSV voor even verlegd van de eredivisie naar de Champions League. De stunt om de groepsfase te overleven krijgt een vervolg in een tweeluik tegen de Spaanse topclub Atlético Madrid. PSV gaat dat duel in als underdog, maar ziet desondanks toch ook wel mogelijkheden.
Profielfoto van Post Paul
Geschreven door
Post Paul

Verdediger Jeffrey Bruma is realistisch. "Atletico heeft in principe een betere ploeg dan wij. Dus moeten we er vol op kletsen. Ik ben heel benieuwd hoe we ons tegen een club als Atlético houden. Hopelijk wordt het een fantastische avond."
Wel zelfvertrouwen, geen stressWant na het overleven van de groepsfase is bij PSV het zelfvertrouwen toegenomen en lijkt er van stress geen sprake te zijn.
Bruma: "Ik kijk echt uit naar woensdagavond. We mogen genieten, want voor het eerst in negen jaar staat er een Nederlandse club in de knock-outfase van de Champions League. Tegen een club als Atlético Madrid hoeft niemand zich op te laden. Maar we moeten ook niet te gretig zijn. Geen onnodig risico nemen. Alleen dan kunnen we een goed resultaat neerzetten"
Luuk de Jong geschorstEen aderlating bij PSV is het gemis van Luuk de Jong. De aanvaller is er woensdag niet bij omdat hij geschorst is. Toch wil hij in aanloop naar de wedstrijd zijn steentje bijdragen.
De Jong: "Natuurlijk baal ik er enorm van dat ik de wedstrijd moet missen. Ik ga het team steunen om er woensdag helemaal klaar voor te zijn. En dan hoop ik dat we hier een goed resultaat neerzetten, zodat we uit nog wat kunnen gaan maken. En dat kan, want we hebben al vaker laten zien dat we thuis in de Champions League leuke dingen kunnen neerzetten."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.