'Extreem' veel ongelukken in ochtendspits in Midden- en West-Brabant

22 februari 2016 om 10:14 • Aangepast 21 november 2020 om 12:32
nl
De ochtendspits is maandagochtend door regen, wind en meerdere ongelukken veel drukker verlopen dan normaal. De politie noemt de situatie 'extreem'.
Profielfoto van te Veele Robert
Geschreven door
te Veele Robert

In Oosteind botsten rond halfacht twee auto's frontaal op elkaar. Dat gebeurde op de Heistraat (N629) nabij AVRI Bloem- en Tuincentrum. Daarbij viel zeker één gewonde. De weg tussen Oosterhout en Dongen was enkele uren dicht.
VrachtwagenOok op de snelweg A16 bij Prinsenbeek was het raak. Bij een ongeluk rond halfnegen richting Etten-Leur waren vier auto's en een vrachtwagen betrokken.
Druk was het ook op de E19 van Breda naar Antwerpen. De vertraging liep daar maandagochtend op tot meer dan een uur. Dit kwam door een ongeluk op de Antwerpse Ring. Verkeer werd omgeleid via Bergen op Zoom.

Wachten op privacy instellingen...

Nog meer ongelukkenVerder werden voor negen uur nog ongelukken met gewonden of materiële schade gemeld op de A59 bij Terheijden, de A27 bij Oosterhout en Nieuwendijk, de A58 bij Etten-Leur, de Baroniebaan in Tilburg en de Westerlaan in Dongen. Op de A58 bij Roosendaal stond rond zeven uur een bouwkeet in brand.

Wachten op privacy instellingen...

Volgens een woordvoerder van de politie was het op de lokale wegen maandagochtend ook enorm druk doordat veel automobilisten files op de snelwegen omzeilden en een alternatieve route kozen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.