Shows Hans Teeuwen in mum van tijd uitverkocht

22 februari 2016 om 12:45 • Aangepast 21 november 2020 om 12:32
nl
De nieuwe voorstellingen van cabaretier Hans Teeuwen uit Budel heeft de servers van sites van vele theaters maandag doen roken. De shows zorgden namelijk voor een ware stormloop op de beschikbare kaartjes. In een mum van tijd waren de meeste uitverkocht.
Profielfoto van Yoeri Nijs
Geschreven door
Yoeri Nijs

Teeuwen treedt in mei en in juni op in respectievelijk Breda en in Eindhoven. In Eindhoven waren de kaartjes maandagochtend al snel uitverkocht. Het Parktheater moest vanwege de drukte een alternatieve website voorschotelen om ervoor te zorgen dat de reguliere site niet offline raakte.

Wachten op privacy instellingen...

De site van het Chassé Theater in Breda kampte ook met enorme drukte. Kopers belandden in een digitale wachtrij, die tijdens het hoogtepunt opliep tot een lengte van honderden belangstellenden. Inmiddels zijn daar de laatste kaartjes ook weg.
Belgen hebben ook interesseOok elders zorgde de nieuwste show van de mondige Teeuwen, Echte Rancune, voor topdrukte. Tot aan de Antwerpse Stadsschouwburg aan toe waren de 36 voorstellingen binnen korte tijd helemaal uitverkocht.
Met Echte Rancune belooft de volksvermaker 'een avond boordevol karaktermoord op belangrijke mensen en/of instituties'. "Ook voor wijven", zo staat erbij. Hans zegt zich ook kwetsbaar op te stellen en te praten over zijn 'zwakheden'. Zoals narcisme en een hardnekkige softdrugsverslaving.
Het liep ook storm bij try-outvoorstellingen De try-outvoorstellingen in april en begin mei waren binnen een uur uitverkocht. Teeuwen is de derde grote cabaretier in korte tijd die aankondigt na jaren weer een comeback op het podium te maken. Ook Harrie Jekkers en Theo Maassen keerden na jaren van afwezigheid in de theaters terug op het podium.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.