Einde seizoen voor Willem II-spits Ogbeche: operatie nodig na schouderblessure

22 februari 2016 om 13:07
nl
De schouderblessure die Willem II-spits Bartholomew Ogbeche zondag opliep tegen FC Utrecht, is zo ernstig dat hij geopereerd moet worden. In zijn schouderkapsel is een band afgescheurd. De aanvaller gaat donderdag onder het mes en zal daarna maanden moeten herstellen.
Profielfoto van Spierts Twan
Geschreven door
Spierts Twan

Ogbeche werd tegen Utrecht een kwartier voor tijd gevloerd door keeper Robbin Ruiter en greep direct naar z'n schouder. Toch nam hij nog wel de bijbehorende penalty. Juichen lukte echter niet vanwege de pijn. Meteen daarna werd hij gewisseld. Streppel:"Op de terugweg in de bus zagen we al dat het goed fout zat. Deze blessure komt op een vervelend moment."
VooruitkijkenStreppel: "Het gaat om de gezonden, niet om de gewonden. We moeten vooruit. Het heeft geen zin om lang te rouwen. We moeten snel kijken hoe we dit gaan oplossen. Nick van der Velden heeft het voor de winterstop prima ingevuld, Andrade is op de terugweg, misschien kan Ondaan op die plek of Falkenburg. We hebben verschillende opties, maar het wordt passen en meten."
Eerste doelpuntOgbeche kwam deze winter over van Cambuur. Hij moest zorgen voor de broodnodige extra doelpunten bij Willem II. Erg succesvol was hij tot nu toe niet, want de benutte penalty tegen Utrecht was zijn eerste treffer in Tilburgse dienst.
Ogbeche heeft nog een contract bij Willem II tot de zomer van 2018.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.