Reconstructie van mislukte overval op Shisha lounge: man met uitpuilende ogen dreigt met vuurwapen

22 februari 2016 om 19:30
nl
Nog altijd zijn de daders van een mislukte overval op een Shisha lounge op de Kruisstraat in Eindhoven niet gevonden. In Bureau Brabant was een reconstructie van de overvalpoging door twee mannen te zien. Een van de mannen had opvallend uitpuilende ogen.
Profielfoto van Elzendoorn Bart
Geschreven door
Elzendoorn Bart

Vlak na het sluiten van het waterpijpcafé probeerden de mannen een medewerkster te overvallen. Dit gebeurde op 3 januari rond halfdrie ’s nachts.
'Dacht aan een grap'De medewerkster zat net in haar auto toen twee mannen met bivakmutsen en vuurwapens voor de auto sprongen. “Ik dacht dat het een grap was, tot je ineens ziet dat het serieus is. Ik deed de auto op slot, maar als iemand met een pistool op de ruiten slaat werk je heel snel mee”, vertelt het slachtoffer in Bureau Brabant.
De vrouw stapte uit de auto en werd onder bedreiging van de overvallers meegenomen. Een van de mannen had opvallend uitpuilende ogen. De overvallers gingen er vandoor toen twee collega’s zagen wat er gebeurde en begonnen te gillen.
SignalementEen dader is 1.80 meter lang en blank tot licht getint. Hij heeft een mager postuur en opvallend uitpuilende ogen. Tijdens de overvalpoging droeg hij donkere kleding en sprak de man Nederlands met een Marokkaans accent.
De andere dader is 1.60 meter lang en ook blank tot licht getint. Hij heeft een normaal postuur. Ook hij droeg tijdens de overvalpoging donkere kleren. De man sprak Nederlands met een Turks accent.
Helmond: straatrovenIn Bureau Brabant was opnieuw aandacht voor de straatroven op het Sjef de Kimpepad in Helmond. Bij een van de straatroven werd een pinpas gestolen.
Later werd met de gestolen pas gepind. Daar werden maandagavond camerabeelden van getoond.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.