Man vast voor grote vechtpartij in café De Graanbeurs in Breda, waarbij mogelijk werd geschoten

23 februari 2016 om 12:28
nl
Een 28-jarige man uit Terneuzen is opgepakt voor betrokkenheid bij een vechtpartij in café De Graanbeurs in de Reigerstraat in Breda. Op 31 januari werd de horecazaak ontruimd nadat er mogelijk was geschoten. Op dat moment waren zo'n zeshonderd mensen binnen.
Profielfoto van te Veele Robert
Geschreven door
te Veele Robert

In het onderzoek naar de vechtpartij kreeg de recherche de man uit Zeeuws Vlaanderen in beeld. Hij is zondagmiddag aangehouden en zit vast.
PaniekOoggetuigen vertelden eerder tegen Omroep Brabant dat er een kleine vechtpartij ontstond. Iemand werd geslagen. Daarna liep het uit de hand en brak paniek uit.
Twee forse groepen jongeren begonnen barkrukken, flessen en alles wat voorhanden was naar elkaar te gooien.
Rondvliegend glasToegesnelde agenten zagen bij De Graanbeurs grote groepen stappers snel naar buiten komen. Een paar stappers raakten daarbij licht gewond . Ambulancepersoneel heeft hen ter plekke behandeld. Mogelijk liepen ze verwondingen op door rondvliegend glas.
De politie doorzocht het pand, maar vond geen vuurwapen. Uitbater Raymon Elzerman van de Graanbeurs stelde eerder al dat er niet was geschoten.[YouTube:Body:https://youtu.be/we4y9CVLzRw]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.