Woningovervallers Sprang-Capelle hadden Tilburgs accent, één dader heet mogelijk Kees

24 februari 2016 om 02:17
nl
De mannen die eind januari vorig jaar een 68-jarige man overvielen in zijn huis in de Willem de Zwijgerstraat in Sprang-Capelle komen mogelijk uit Tilburg. In het programma Opsporing Verzocht werd dinsdagavond bekend dat de twee een Tilburgs accent hadden.
Profielfoto van van der Meer Christel
Geschreven door
van der Meer Christel

Bij de woningoverval op 26 januari 2015 werd de bewoner van het huis geslagen en werd hij in de keuken vastgebonden. Hij liep daarbij verwondingen aan zijn gezicht op.
'Kees'Naast het Tilburgse accent viel tijdens de overval op dat de naam 'Kees' werd genoemd. Het is dus mogelijk dat één van de overvallers zo heet, denkt de politie.
De daders zijn blanke Nederlandse mannen. Eén is met een lengte van tussen 1.80 en 1.90 meter een stuk langer dan zijn handlanger. Die is slechts 1.70 meter. Daarnaast droegen ze allebei donkere kleren en petjes, is te lezen op de site van Opsporing Verzocht. De twee reden mogelijk in een witte bestelbus, denkt de politie na een tip van een getuige.
Kleine buitHet slachtoffer heeft naar eigen zeggen geen vijanden. Ook had hij met niemand ruzie.
De daders hielden aan de overval weinig geld over: er zat slechts een klein bedrag in de portemonnee van de man. Wel namen ze ook een armband en twee zakhorloges mee.[youtube:body:https://youtu.be/ES519WDKVzI]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.