PSV-fan in Bangkok staat ’s nachts op voor duel tegen Atlético Madrid: ‘We moeten er vol voor gaan’

24 februari 2016 om 11:38
nl
De kraker PSV – Atlético Madrid is in zeventig landen te zien. En dat komt Friso Poldervaart goed uit. De PSV-fan, geboren in Drunen, woont in Bangkok en ook daar wordt de wedstrijd uitgezonden op televisie. Friso moet er wel midden in de nacht voor opstaan. “Dat is het enige nadeel.”
Profielfoto van Elzendoorn Bart
Geschreven door
Elzendoorn Bart

Toch hoeft Friso zijn wekker niet te zetten. “Normaal gesproken wel, maar nu kan ik waarschijnlijk toch niet slapen. Het is erg spannend, maar ik ben er klaar voor”, vertelt Friso woensdagmorgen.
Voor altijd supporterOok al woont hij ver van zijn geliefde Eindhoven vandaan, in Thailand volgt Friso PSV op de voet. “De eredivisie is hier gewoon op televisie te zien. Supporter blijf je altijd en overal, dus ik probeer iedere wedstrijd te volgen.”
ZIE OOK: PSV-Atlético waar mediaspektakel: 'Prachtig affiche, iedereen is ermee bezig'
Om kwart voor drie woensdagnacht lokale tijd zit Friso dus aan de buis gekluisterd. “Het zal niet makkelijk worden. We zijn ver gekomen en daar mogen we trots op zijn. Tegen Atlético moeten we er vol voor gaan. Ik voorspel een 1-0 overwinning en dan pakken we ze in Spanje nog een keer.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.