Video

Tuinbeurs Tuinidee 2016: Beton en bestrating uit je tuin, groen en water erin

24 februari 2016 om 18:15
nl
Nog even en dan is het lente en gaat ook het tuinseizoen weer van start. Het is ook hèt moment dat tuinarchitecten, kwekers en hoveniers de laatste trends en hun beste producten laten zien aan het publiek. In Den Bosch opent donderdag Tuinidee 2016.
Profielfoto van Bartol Rob
Geschreven door
Bartol Rob

Tuinidee 2016 is alweer de 24ste editie over trends in tuinen waar traditiegetrouw veel liefhebbers op af komen. Organisator Johan Heystek verwacht tienduizenden tuinliefhebbers. "We verwachten rond de dertigduizend bezoekers. Het wordt prachtig weer. Mooi tuinweer wat eraan komt en er is heel veel moois om naar te kijken." Vlak voordat de lente losbarst is er één trend die anno 2016 opgaat voor alle tuinen: beton en bestrating eruit en groen en water erin.
Neem een hap van een bloemTuinidee vindt plaats van 25 tot en met 28 februari in de Brabanthallen Den Bosch. Tuinliefhebbers kunnen inspiratie voor hun eigen tuin opdoen bij veertig voorbeeldtuinen. Nieuw dit jaar is de eetbare tuin. Behalve fruit en groenten moeten we ook meer gaan happen in eetbare bloemen.
Vol verwonderingOmdat de crisis ook in de tuinbranche voorbij lijkt te zijn en de consument het geld weer laat rollen is er ook een 'Kamer van verwondering'. Deze expositie toont een unieke collectie van tuinproducten en zeldzame tuinplanten. En voor geld …. is alles te koop.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.