Guus Meeuwis bevestigt huwelijkscrisis: 'We gaan uit elkaar'

26 februari 2016 om 20:17
Guus Meeuwis en zijn vrouw gaan scheiden. "Na jarenlang lief en leed te hebben gedeeld, hebben we besloten uit elkaar te gaan", staat te lezen op de website van de Tilburgse zanger.
Profielfoto van Kamp Karin/Marrie Meeuwsen
Geschreven door
Kamp Karin/Marrie Meeuwsen

Guus en Valérie schrijven verder dat ze erg verdrietig zijn over deze grote stap. "Maar we zijn met vertrouwen begonnen aan een nieuwe fase in ons gezinsleven."
"Hoewel we niet meer samen zijn, zullen we altijd een gezin blijven met vier prachtige kinderen als middelpunt. Zij zijn het belangrijkste in ons leven en de zorg voor hen en hun welzijn staat te allen tijde voorop", staat in de verklaring van het koppel.
[tweet:body:https://twitter.com/RTLBoulevard/status/703185837060726784]'Niet zomaar opgegeven'De scheiding komt niet zomaar uit de lucht vallen. "We hebben natuurlijk niet zomaar opgegeven, maar zijn we tot de conclusie gekomen dat onze levens teveel uit elkaar zijn gegroeid."
Meeuwis en zijn vrouw hebben samen vier kinderen, drie jongens en een meisje. Ze trouwden in 2002.
'We hopen dat ons privéleven verder privé blijft'Guus en Valérie hopen dat ze de komende tijd met rust gelaten worden. "We hopen van harte dat iedereen onze wens om ons privéleven privé te laten, zal blijven respecteren zoals dat eigenlijk altijd is gedaan."
Het nieuws van de scheiding zinderde sinds donderdagavond al rond. De zanger zou enkele maanden geleden zijn verhuisd naar een buitenwijk van Tilburg, meldde Shownieuws.
Het is een NachtRuim twintig jaar geleden scoorde Guus Meeuwis een hit met het nummer Het is een Nacht. Hij liet zich daarvoor inspireren op een romantisch weekeinde met Valérie in het Belgische Brugge.

Tip ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...