Bronzen stieren voor beste trainer Mitchell van der Gaag en grootste talent Jinty Caenepeel

26 februari 2016 om 11:53 • Aangepast 21 november 2020 om 12:25
nl
Mitchell van der Gaag is uitgeroepen tot beste trainer in de Jupiler League van de afgelopen maanden. Hij krijgt de titel op basis van stemmen van collega-trainers en de aanvoerders van andere teams in de Jupiler League.
Profielfoto van Bekker Peter de
Geschreven door
Bekker Peter de

Van der Gaag veroverde met FC Eindhoven de derde periodetitel. De coach ontvangt vrijdagavond, voorafgaand aan de competitiewedstrijd tegen Telstar, een bronzen stier als prijs.

Wachten op privacy instellingen...

Caenepeel en TissoudaliOok Jinty Caenepeel wordt dan geëerd, als grootste talent. De Belgische aanvaller heeft met zijn dertien doelpunten en vele assists een belangrijk aandeel in het succes van FC Eindhoven. De club staat knap vierde in de Jupiler League, achter Sparta, VVV-Venlo en NAC Breda. "Jinty en Mitchell verdienen dit", vindt linksback Maxime Gunst. "Jinty is heel bepalend voor het team en de coach weet het ondanks de vele blessuregevallen altijd goed neer te zetten."

Wachten op privacy instellingen...

Tarik Tissoudali van tegenstander Telstar krijgt ook een bronzen stier. Hij is uitgeroepen tot beste speler van de derde periode.

Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.