Roos (10) mag voor een keer paardrijden op de Markt in Oosterhout want dan kan zieke opa meekijken

28 februari 2016 om 21:47 • Aangepast 21 november 2020 om 12:21
nl
Wensen in vervulling laten gaan, dat wil toch iedereen doen! Daarom staat er op initiatief van de Rotary Oosterhout een jaar lang een wensboom in de stad. Daar kunnen mensen wensen in hangen die zo mogelijk worden vervuld. De tienjarige Roos Voermans had wel een heel speciale wens.
Profielfoto van Floyd Aanen
Geschreven door
Floyd Aanen

Zij heeft pas geleden een examen afgelegd met haar pony Moortje. Daar kon haar opa niet bij zijn omdat hij aan een nierziekte lijdt. Zij wenste dat zij die proef kan herhalen op de Markt in Oosterhout, alwaar haar opa woont zodat hij vanuit zijn raam zijn kleindochter nog één keer op de pony kan zien.
Dressuurbak op de marktEn daarom werd er zondag op de Markt in Oosterhout een complete dressuurbak gebouwd waar Roos op pony Moortje haar examen nogmaals kon doen. Ze is zichtbaar heel zenuwachtig want naast haar opa en familie staan er ook honderden toeschouwers te kijken.

Wachten op privacy instellingen...

Opa zit er klaar voorOpa zit klaar met zijn verrekijker. "Ze doet het goed hoor", zegt hij trots als Roos nog geen vijf meter gereden heeft. "Dat ze dat zomaar durft". Roos maakt haar examen af en gaat daarna lekker bij opa op schoot.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.