Elektronicaketen Dixons sluit alle winkels: vestiging in Oss eind maart dicht

29 februari 2016 om 18:02
nl
De 32 resterende winkels van elektronicaketen Dixons gaan sluiten. Dat meldt moederbedrijf Relevant Holding maandag in een persbericht. De keten gaat door als online winkel. Dixons heeft vestigingen in Uden, Oss, Helmond, Valkenswaard en Den Bosch. De vestiging in Oss sluit eind maart de deuren, bevestigt manager Jack van Lieshout.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

‘Enkele’ zaken gaan verder onder de vlag van Phone House, iCentre of MyCom, aldus Relevant, dat ook die merken bezit. Naar verwachting kunnen de meeste medewerkers van de winkels die worden gesloten terecht in een van de andere ketens.
Volgens de nieuwe eigenaar biedt een omvorming tot onlineretailer de beste perspectieven voor de keten. Het personeel is maandag geïnformeerd over de nieuwe strategie.
ZIE OOK: Bekijk hier: welke winkels gingen failliet in jouw gemeente?
Afgeslankte vormMyCom en iCentre werden in oktober samen met Dixons in afgeslankte vorm overgenomen van het failliete BAS Group. Daardoor bleven ongeveer vijfhonderd banen behouden. Hoeveel mensen door de nieuwe plannen van Relevant Holdings met Dixons op straat komen te staan kon een woordvoerster niet meteen zeggen.
ZIE OOK: Bekijk hier welke winkels failliet gingen in jouw gemeente

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.