Vandaag in Brabant hoort een vrachtwagenchauffeur of hij schuldig is aan dodelijk ongeluk A2

1 maart 2016 om 08:46
nl
Bij het wisselen van rijstrook ging het mis. In april vorig jaar kwam een 46-jarige vrouw uit Eersel om het leven toen de auto waar ze als passagier in zat, geraakt werd door de vrachtwagen die van rijbaan wisselde. Na de botsing werd de auto vol geraakt door een andere auto. De vrachtwagenchauffeur hoort vandaag of hij verantwoordelijk kan worden gehouden voor het ongeluk. En er is meer.
Profielfoto van Bouma Cor
Geschreven door
Bouma Cor

Wat gaat vandaag het nieuws bepalen?

  • De rechter in Den Bosch bepaalt dinsdag of en welke straf een truckchauffeur krijgt voor het veroorzaken van een dodelijk ongeluk. Dat gebeurde vorig jaar april op de snelweg A2 bij Eindhoven.
  • In de Eerste Kamer staat vandaag de Mediawet op de politieke agenda. Daarin wordt de rol van de regionale omroep ook besproken. Gedeputeerde Henri Swinkels vindt daar nu al wat van.
  • Vanavond praat de gemeenteraad in Den Bosch over het instorten van het pand van de Pearle en de gevolgen voor de stad en binnenstad.
  • Het is gedaan met het zonnige weer: In de loop van de dag gaat het regenen en het wordt niet warmer dan 4 graden.


[tweet:body:https://twitter.com/Rick_Evers/status/703973482510618624] Waar wordt over gepraat?

  • De vrouw die dood werd gevonden in tbs-kliniek De Woenselse Poort in Eindhoven, is de 26-jarige Angela Hoogeveen. “Het verdriet is groot”, zegt cliënt Cees Puts.
  • Phillip Cocu wordt weer vader. Vriendin Dorien Leurs, tevens manager van Guus Meeuwis, verwacht een kindje.
  • Het is inmiddels zijn vierde auto die in de nacht van zaterdag op zondag in vlammen op ging. Ramon Bronkhorst uit Oosterhout wordt er moedeloos van.


[youtube:body:https://youtu.be/gJ8w9C2PXsA]
Welk nieuws van gisteravond en vannacht heb je misschien gemist?

  • Op de A27 bij Raamsdonksveer zijn maandagavond vijf auto’s op elkaar gebotst. Hierbij zou een gewonde zijn gevallen.
  • Ben jij nog op zoek naar Pinkpop-kaarten? Als je als vrouw bereid bent in natura te betalen, heeft Joep uit Eindhoven een interessante aanbieding voor jou.
  • De KNVB gaat de Engelse voetbalbond informeren over de rol van voetballer Ibrahim Kargbo bij een matchfixingschandaal in Nederland. Kargbo werkt nu bij Welling United, een club op het vijfde niveau in Engeland.


[tweet:body:https://twitter.com/1Limburg/status/704351028116922368]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.