School regelt 'privévlucht' tussen Dublin en Eindhoven voor leerling

1 maart 2016 om 20:14
nl
Koen van den Berk krijgt een wel heel speciale behandeling. De derdejaars leerling op het vwo van het Elde College wordt namelijk op en neer gevlogen tussen Dublin en Eindhoven. Zijn school heeft de privévlucht geregeld.
Profielfoto van Vermonden Ronnie
Geschreven door
Vermonden Ronnie

Koen zit voor een project van school in Dublin van 4 tot en met 8 april. Maar de leerling heeft zich ook geplaatst voor finale van de Junior Speaking Contest. Die finale is op 6 april in Amersfoort en daar wil hij graag bij zijn. "Ja shit dacht ik toen ik een briefje kreeg waarin stond dat ik op 6 april in Amersfoort moet zijn. Ik wilde er natuurlijk wel graag bij zijn."
oplossingHet Elde College biedt de oplossing. De school zorgt er voor dat Koen op 6 april op en neer gevlogen wordt tussen Dublin en Eindhoven, zodat de leerling mee kan doen aan de finale en daarna het project in Ierland voort kan zetten. Zij wilden ook wel graag dat ik in de finale kom want het heeft twaalf jaar geduurd voordat er weer iemand van het Elde College in de finale kwam te staan." Aldus de blije Koen.
Wie overigens bang is dat de school duizenden euro's uitgeeft aan een privévlucht voor een scholier hoeft niet te vrezen. U moet het privé in 'privévlucht' zien als dat hij de enige scholier is die heen en weer vliegt op die dag.
Speech over zelfrijdende auto'sKoen doet mee aan de finale van de speechwedstrijd met een toespraak over zelfrijdende auto's. Met deze toespraak wist hij onlangs de regionale finale te winnen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.