Politie ondervraagt honderden voorbijgangers op Bakelsedijk na gewelddadige dood 37-jarige Helmondse

1 maart 2016 om 14:25 • Aangepast 21 november 2020 om 12:18
nl
De politie heeft maandagavond met meer dan driehonderd voorbijgangers gesproken op de Bakelsedijk in Helmond. Dit is de plek waar vorige week maandag een 37-jarige vrouw zwaargewond werd gevonden en even later overleed. Het slachtoffer, Mariëlle van Lierop-Markgraaff uit Helmond, kwam door geweld om het leven, zo maakte de politie eerder bekend.
Profielfoto van Kagie Sandra
Geschreven door
Kagie Sandra

Uit het passantenonderzoek maandagavond zijn volgens een woordvoerder van de politie vier tips naar voren gekomen die nu verder worden onderzocht. Of het gaat om tips over de scooterrijder die door de politie wordt gezocht, kon een woordvoerder niet zeggen.

ZIE OOK: Vrouw (37) Bakelsedijk Helmond door geweld om leven gekomen, politie zoekt scooterrijder
Op de bewuste maandagavond reed een scooter rond tien uur over de Bakelsedijk. Het is niet duidelijk of er één of twee personen op zaten. De politie komt graag in contact met de scooterbestuurder en de mogelijke bijrijder.
Slachtoffer liet hond uitDe Helmondse werd die bewuste maandagavond zwaargewond gevonden door twee bewoners van het woonwagenkamp. Ze was haar hond aan het uitlaten nadat ze eerder op de avond op bezoek was geweest bij haar moeder op het woonwagenkamp.
De Helmondse overleed ter plekke aan haar verwondingen. Toen ze werd gevonden had ze een flinke hoofdwond.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.