Herstel judoka Sanne Verhagen verloopt voorspoedig

2 maart 2016 om 11:41
nl
Het herstel van Sanne Verhagen verloopt zeer voorspoedig. De judoka uit Best doet in principe al weer alles wat ze moet doen als judoka. Dus zowel krachttraining als op de mat trainen. "Het gaat inderdaad goed. Alleen ben ik nog wel wat ongerust over een eventuele terugslag. Het vertrouwen moet nog wat groeien", laat Sanne Verhagen weten.
Profielfoto van Giessen Arjan van der
Geschreven door
Giessen Arjan van der

In oktober vorig jaar scheurde Sanne Verhagen haar linkerhamstring finaal af tijdens de European Open in Lissabon waar ze uitkwam in de klasse tot 57 kilo.
Verhagen werd geopereerd en de verwachting was dat ze de Olympische Spelen van Rio de Janeiro waarschijnlijk zou moeten missen. Want voor een goed herstel staat een periode van zes tot negen maanden.
OptimistischOp dit moment is ze wat optimistischer. "Ik heb er goede hoop op dat ik Rio ga halen. Binnenkort ga ik weer toernooien draaien dus dat is mooi. Het zal er vooral van afhangen of ik een terugslag krijg of niet."
Onderdeel van het herstel is het afhouden van tv-interviews. "Voorlopig wil ik uit de media blijven en me helemaal richten op het fit worden, zowel fysiek als geestelijk. Laten we hopen dat het zo goed blijft gaan", aldus Sanne Verhagen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.