Arda Havar verlengt contract bij FC Den Bosch met een jaar

2 maart 2016 om 14:19
nl
Arda Havar speelt ook volgend seizoen voor FC Den Bosch. De 29-jarige aanvaller heeft zijn contract met de Bossche club met een jaar verlengd tot de zomer van 2017. "We zijn blij dat een jongen uit de stad betrokken blijft bij de club", aldus trainer Wiljan Vloet.
Profielfoto van Strater Ronald
Geschreven door
Strater Ronald

Het contract van Arda Havar loopt aan het einde van het huidige seizoen af. FC Den Bosch is echter tevreden over de prestaties van de speler, die tot nu toe zeven keer scoorde. De clubleiding licht daarom de optie in het contract van Havar en verlengt dat met één jaar. Daarnaast is een nieuwe optie in de overeenkomst opgenomen met opnieuw de duur van een seizoen.
Uitdaging"Als technisch kader zijn we blij dat een jongen uit de stad bij deze club betrokken blijft", zegt Wiljan Vloet, coach van FC Den Bosch. "Arda is een aanvallend ingestelde speler die zowel op het middenveld als in de aanval uit de voeten kan. Het is knap dat hij zijn basisplaats binnen dit elftal heeft weten te veroveren. Hier komen is één, nu hebben we de gezamenlijke uitdaging om te kijken hoe we op dit niveau kunnen blijven en samen kunnen doorgroeien."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.