Jetro Willems lijkt toch op tijd klaar voor FC Groningen-PSV. 'Ik moet niet piepen'

3 maart 2016 om 14:41 • Aangepast 21 november 2020 om 12:16
nl
Jetro Willems lijkt zaterdag op tijd fit voor de uitwedstrijd van PSV bij FC Groningen. De linksback trainde donderdag zonder problemen met zijn ploeggenoten. De medische staf van PSV twijfelde eerder deze week nog of Willems het duel met FC Groningen wel zou halen.
Profielfoto van Post Paul
Geschreven door
Post Paul

Jetro Willems zélf was donderdagmiddag na de training optimistisch. "Het gaat aardig, het gaat goed. Ik moet niet liegen dat ik geen pijn heb, maar ik moet ook niet piepen. Gewoon even door de pijn heen. Ik heb een goede week achter de rug en heb goed kunnen trainen, dus het gaat goed."
In de emotie na onbesuisde actieWillems kreeg zaterdag tijdens het thuisduel met ADO Den Haag een harde trap van tegenstander Dion Malone en moest zich daardoor laten vervangen. Op Twitter liet hij vervolgens weten te balen van de harde, onbesuisde actie van zijn tegenstander.
"Na zo'n tik zit je in de emotie, omdat ik vind dat het niet kon. Maar dat is geweest. Ik ga voor de rest ook niet zielig doen. Maar ik hoop dat het niet meer gebeurt. Ik vond het een schandalige overtreding. En dan vind ik dat ik er wel wat van mag zeggen."

Maar dat is dus afgesloten en Willems kan zich weer richten op de volgende wedstrijd. Met PSV de uitwedstrijd tegen FC Groningen. En die ploeg mag in eigen stadion niet onderschat worden.
Nog veel te doen voor de titel"Het is een team met veel creativiteit en het veld daar is niet top", vertelt Willems. "Dat speelt allemaal mee. Vorig jaar speelden we daar gelijk. Maar we kregen wel veel kansen en daar hoop ik nu weer op."
"We moeten er volwassen mee omgaan. Ook met de mogelijke winterse omstandigheden. Dan maken we genoeg kans. Mooi om voor de titel te spelen, maar daar moeten we nog zoveel voor doen. En dat begint zaterdag alweer."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.