Guus Meeuwis op Pinkpop maakt de tongen los: 'Over Bieber kon je nog discussiëren'

9 maart 2017 om 05:30 • Aangepast 21 november 2020 om 02:58
nl
De komst van Guus Meeuwis naar Pinkpop maakt de tongen los. Op social media plaatsen veel mensen vraagtekens bij de keuze van de organisatie van het populaire popfestival.
Profielfoto van Elzendoorn Bart
Geschreven door
Elzendoorn Bart

Woensdag werd de line-up, waar Guus Meeuwis deel van uitmaakt, gepresenteerd. Voor organisator Jan Smeets gaat met de komst van Meeuwis een wens in vervulling. Op social media wordt echter flinke kritiek geuit op de keuze voor de Tilburgse zanger.
ZIE OOK: Na Justin Bieber ook Guus Meeuwis op Pinkpop: 'Zijn we al tien jaar mee bezig'
'Dit kan niet waar zijn'"Alle trouwe 'ouwelul' bezoekers worden in één keer aan de kant geveegd. Over Bieber kon je nog discussiëren, maar met Guus Meeuwis en Kensington wordt Pinkpop een soort Paaspop XL. Gezellig? Ik snap dat Springsteen niet ieder jaar kan, maar dit is het andere uiterste", schrijft Joos op Facebook.
Leendert stelt serieuze vraagtekens bij de toekomst van Pinkpop nu Bieber en Meeuwis zijn geboekt. Judith denkt dat sprake is van een vroege 1 aprilgrap: "Guus op Pinkpop? Dit kan toch niet waar zijn?"

Ook op Twitter houdt de keuze voor Guus Meeuwis de mensen bezig. Na Justin Bieber is de Brabander voor veel Pinkpop-bezoekers reden om het festival links te laten liggen.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.