Guus Meeuwis op Pinkpop maakt de tongen los: 'Over Bieber kon je nog discussiëren'

EINDHOVEN - De komst van Guus Meeuwis naar Pinkpop maakt de tongen los. Op social media plaatsen veel mensen vraagtekens bij de keuze van de organisatie van het populaire popfestival.
Woensdag werd de line-up, waar Guus Meeuwis deel van uitmaakt, gepresenteerd. Voor organisator Jan Smeets gaat met de komst van Meeuwis een wens in vervulling. Op social media wordt echter flinke kritiek geuit op de keuze voor de Tilburgse zanger.

ZIE OOK: Na Justin Bieber ook Guus Meeuwis op Pinkpop: 'Zijn we al tien jaar mee bezig'

'Dit kan niet waar zijn'
"Alle trouwe 'ouwelul' bezoekers worden in één keer aan de kant geveegd. Over Bieber kon je nog discussiëren, maar met Guus Meeuwis en Kensington wordt Pinkpop een soort Paaspop XL. Gezellig? Ik snap dat Springsteen niet ieder jaar kan, maar dit is het andere uiterste", schrijft Joos op Facebook.

Leendert stelt serieuze vraagtekens bij de toekomst van Pinkpop nu Bieber en Meeuwis zijn geboekt. Judith denkt dat sprake is van een vroege 1 aprilgrap: "Guus op Pinkpop? Dit kan toch niet waar zijn?"


Ook op Twitter houdt de keuze voor Guus Meeuwis de mensen bezig. Na Justin Bieber is de Brabander voor veel Pinkpop-bezoekers reden om het festival links te laten liggen.

Meer over dit onderwerp:
guus meeuwis pinkpop jan smeets kritiek festivals