Justitie vervolgt Jan B. uit Hulten voor laten verdwijnen lichaam Freddy Janssen

4 maart 2016 om 13:09
nl
Justitie gaat de 65-jarige Jan B. uit Hulten vervolgen voor het laten verdwijnen van het stoffelijk overschot van de 51-jarige Freddy Janssen uit Valkenswaard. Politie heeft aanwijzingen dat het misdrijf, het wegmaken van het lichaam, in of nabij de loods in Hulten is gebeurd.
Profielfoto van Verschuren Corné
Geschreven door
Verschuren Corné

Uit onderzoek van justitie is niet vast komen te staan dat B. ook betrokken was bij de dood van Janssen. Wat er precies is gebeurd in de loods weet de politie niet. Ook het in bezit hebben van een vuurwapen wordt B. ten laste gelegd.
SchotwondHet lichaam van het voormalige No Surrender-lid Freddy Janssen werd donderdag 4 juni gevonden in het Markkanaal bij Den Hout. Onderzoek wees uit dat hij door een schot om het leven was gekomen.
De politie vond vorig jaar juni in het bedrijfspand van Jan B. in Hulten sporen die te maken met het misdrijf. Begin juli doorzocht de politie een gehuurde loods in Den Hout en huizen in Hulten en Baarle-Hertog.
Zwaarbewapende agentenBij het doorzoeken van de panden zette de politie zwaarbewapende agenten met automatische wapens in als bewaking bij het onderzoek.
In december vertelde een familielid van het slachtoffer nog tegen Omroep Brabant ‘Hoe wrang het was dat de familie nog altijd geen waardig afscheid van Freddy had kunnen nemen.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.