Dertien carnavalsvierders krijgen geld terug door haperende geldautomaten Kuukse Kroegentocht - Omroep Brabant

Dertien carnavalsvierders krijgen geld terug door haperende geldautomaten Kuukse Kroegentocht

4 maart 2016 om 14:44
nl
Dertien mensen die financieel gedupeerd zijn door de falende muntautomaten tijdens de Kuukse Kroegentocht hebben hun geld teruggekregen. Dat zegt voorzitter Marco Fransen. Volgens hem is de zaak nu naar tevredenheid afgedaan.
Profielfoto van Nagtzaam Pepijn
Geschreven door
Nagtzaam Pepijn

Tijdens het grootste feest van Cuijk weigerden sommige muntenautomaten dienst. Ze accepteerden het geld niet, slikten de biljetten in en keerden in een aantal gevallen een onjuist aantal munten uit.
'Zorgvuldig in behandeling genomen'Zo’n veertig mensen hebben per mail aangegeven dat er iets was misgegaaan. “We hebben al die klachten in behandeling genomen”, zegt Fransen. Vervolgens kregen de klagers een formulier om in te vullen. Op basis daarvan is beoordeeld of er geld teruggegeven werd. “Iedereen die hier adequaat mee om is gegaan en met de juiste gegevens kwam is gehonoreerd”, zegt Fransen. Dat gaat dus om dertien mensen.
Over bedragen wil Fransen verder geen uitspraken doen, behalve dat het bedrag ligt in de verwachting die hij al had en dat het niet om opmerkelijke bedragen gaat. “Afgezet tegen de ongeveer 4300 transacties die verwerkt zijn, zijn er dus uiteindelijk dertien mensen die echt financieel nadeel hadden. Dat is vervelend, maar het stemt ons wat rustiger dat het aantal mensen dat benadeeld is zo laag is.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.