Jurgen Streppel: 'Bruno Andrade beste optie in de spits bij Willem II'

5 maart 2016 om 11:00
nl
Willem II speelt zondagmiddag in Tilburg tegen Ajax. De grote vraag is wie trainer Jurgen Streppel in de spits zet tegen de Amsterdammers. "Bruno Andrade is denk ik de beste optie voorin", aldus de oefenmeester.
Profielfoto van van Erp Joost
Geschreven door
van Erp Joost

De Braziliaan stond dit seizoen lange tijd buitenspel met een zware beenbreuk. Andrade heeft zijn rentree bij Willem II inmiddels gemaakt, maar de technische staf neemt geen (grote) risico's met de speler. "We gaan voorzichtig met hem om", aldus Streppel. "Dat zal de rest van het seizoen niet anders zijn."
Deze week trainde Andrade volop mee in Tilburg. "Ik verwacht dat hij er zondag bij zit", aldus Streppel. De Braziliaan is dus de favoriete optie van de Helmondse oefenmeester in de spits. Maar hij heeft meer opties. "Nick van der Velden, Terell Ondaan en Erik Falkenburg kunnen ook in de spits spelen. Ik ben er wel uit, maar wie het wordt ga ik jullie nog niet vertellen."
Kansloos tegen Ajax?Voor Willem II, dat tegen degradatie strijdt, is ieder punt tegen Ajax meegenomen. Streppel: "Ajax is geen onaardig ploegje. Samen met PSV zijn ze met afstand de beste ploeg in de eredivisie. In Amsterdam hebben we redelijk kansloos verloren, maar verder hebben we in alle andere wedstrijden kansen gehad. We spelen thuis, dus gaan we met vertrouwen deze wedstrijd in."
Willem II-Ajax begint zondag om half drie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.