Weer opvallend veel ingezet op wedstrijd Willem II bij gokkantoren

5 maart 2016 om 13:34
nl
Niet alleen op de competitiewedstrijd van Willem II tegen NEC is dit voetbalseizoen opvallend veel geld ingezet bij gokkantoren, ook op het uitduel van Willem II met FC Utrecht. Dit meldt de KNVB.
Profielfoto van Bekker Peter de
Geschreven door
Bekker Peter de

De KNVB baseert zich op een rapport van een Duitse kansspelaanbieder. De Nederlandse voetbalbond benadrukt dat dit niet meteen betekent dat de wedstrijd gemanipuleerd is.
Twee keer BoymansDe KNVB heeft Willem II en FC Utrecht op de hoogte gebracht van het nieuws. De voetbalbond gaat na of er meer signalen zijn die aanleiding kunnen geven tot verdere actie.
Willem II verloor de uitwedstrijd tegen FC Utrecht met 2-1. Bartolomew Ogbeche maakte de 1-0 achterstand nog goed, maar de tweede treffer van Ruud Boymans zorgde er voor dat de punten toch in de Domstad bleven.
Geen onderzoek NEC-Willem IINaar de uitwedstrijd die Willem II eind januari tegen NEC voetbalde, doet de UEFA geen onderzoek. Volgens Willem II-directeur Berry van Gool is de wedstrijd niet opgevallen bij de Europese voetbalbond. "Dus is er geen reden om tot onderzoek over te gaan."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.