'Mijd Brabant voor uw eigen veiligheid', GeenStijl maakt zich zorgen over ons

5 maart 2016 om 16:19
nl
Nieuwsblog GeenStijl maakt zich zorgen over onze mooie provincie. Aanleiding is het bericht over de beroving van een behulpzame automobilist door twee slinkse scooterrijders in Terheijden, dat zaterdagmorgen op de website van Omroep Brabant werd gepubliceerd.
Profielfoto van van den Heuvel Peer
Geschreven door
van den Heuvel Peer

"Brabant is dus een provincie geworden waar je niet meer uit kunt stappen om even te checken of twee omgevallen scooterrijders in orde zijn, zonder dat je auto direct gejat wordt. Om vijf uur 's ochtends, in het midden van nergens. Waar is het misgegaan, Brabant?"
GeenStijl gaat met de van haar bekende bloemrijke stijl verder: "Jullie stonden bekend om jullie gezelligheid en deinende bierdrabmuziek, maar nu wordt er zelfs in Terheijden het vertrouwen in de mensheid ernstig geschaad. In West-Brabant, dat inmiddels is uitgegroeid tot Murder Capital van Nederland, waar iedereen in de drugsindustrie werkt."
"Van gezellige, ietwat vadsige oom is Brabant steeds meer aan het veranderen in die oom waarbij iedereen vermoedt en hoopt dat hij binnen enkele jaren in een tbs-kliniek verdwijnt."
Tot slot heeft het nieuwsblog nog een reisadvies: "Wij adviseren u West-Brabant te mijden. Mocht het toch noodzakelijk te zijn door deze wilde buitengebieden te trekken, hou uw auto dan altijd in beweging, stap nooit uit en rol de raampjes omhoog. Voor uw eigen veiligheid."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.