Video

Bestelbus rijdt studentenhuis Eindhoven binnen: bestuurder (58) met gebroken pols naar ziekenhuis

7 maart 2016 om 00:30
nl
Een bestelbus is zondagavond een studentenhuis aan de Mauritsstraat in Eindhoven binnengereden. De bestuurder, een man van 58 uit Eindhoven raakte hierbij gewond. Hij liep een gebroken pols op. De politie laat maandagmiddag weten dat de bestuurder zondagavond ongeveer vijftig tot zestig kilometer per uur reed. Op de Mauritsstraat mag je vijftig. Het vermoeden bestaat dat hij had gedronken.
Profielfoto van van Doorn Bert
Geschreven door
van Doorn Bert

Om dit vast te kunnen stellen, is bloed afgenomen. Voor blazen was zondag volgens de politie geen tijd omdat de man naar het ziekenhuis moest worden gebracht.
Het ongeluk gebeurde rond kwart voor elf. De woning is flink beschadigd. Er was niemand thuis. Eind van de avond wist de politie één van de vier bewoners te bereiken.
LEES OOK: 'Carnaval saved the day': auto ramt huis terwijl bewoners meedoen aan optocht
Eerder ongeluk op bijna dezelfde plekEen paar weken eerder ging het ook al mis in de Mauritsstraat. Een BMW crashte toen na een dollemansrit in Eindhoven. Bij de crash raakte een inzittende van de wagen, een BMW, zwaargewond.
Twee andere inzittenden kropen op eigen kracht uit het zwaar beschadigde voertuig en sloegen op de vlucht. Volgens verschillende omstanders waren zij zwaar onder invloed van alcohol.
Vorig jaar bij buren naar binnen geredenEen jaar eerder zou een auto bij de buren naar binnen zijn gereden aan de rechterkant van hetzelfde pand dat zondagavond werd geraakt. Binnen anderhalf jaar zouden dus drie ongelukken hebben plaatsgevonden op vijftig vierkante meter.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.