Volop steun voor PSV in Champions League-duel bij Atlético Madrid

7 maart 2016 om 12:42
nl
PSV zal in het uitduel tegen Atlético Madrid maximaal gesteund worden door de eigen supporters. De 2600 kaarten voor het uitvak waren in recordtempo uitverkocht. Daarnaast reizen tal van PSV-supporters zonder wedstrijdkaart naar Madrid, in de hoop daar nog aan een ticket te komen.
Profielfoto van Post Paul
Geschreven door
Post Paul

PSV hoopt op dinsdag 15 Maart voor een stunt te zorgen om zich via Atlético Madrid te plaatsen voor de kwartfinale van de Champions League. Het duel in Eindhoven tussen beide ploegen eindigde in 0-0.
Ruim 3000 PSV-fans in MadridDe supportersvereniging van PSV heeft op de wedstrijddag een vliegtuig gecharterd waarmee zo'n tweehonderd supporters 's ochtends van Eindhoven Airport vertrekken en na de wedstrijd weer terugvliegen. Met PSV zelf reizen georganiseerd zo'n 200 sponsors en zakelijke gasten mee.
De andere supporters gaan op eigen gelegenheid. Voorzitter Harrie Timmermans van de supportersvereniging van PSV verwacht dat in totaal meer dan 3000 PSV-fans op dinsdag 15 maart in het Estadio Vicente Calderon in Madrid zullen zitten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.