Video

Na tien maanden herenigd met haar kat: 'Ik heb je zo gemist lief poesje'

7 maart 2016 om 22:10 • Aangepast 21 november 2020 om 12:11
nl
Jeanet Nouris uit Helmond is even de gelukkigste vrouw op aarde. Haar poes Luna was tien maanden spoorloos, maar ze kan het diertje weer in haar armen sluiten. Poes Luna is na wat omzwervingen eindelijk weer thuis. “Ik ben zo blij dat ze weer terug is”, huilt Jeanet van geluk.
Profielfoto van Aanen Floyd
Geschreven door
Aanen Floyd

Dat Luna nu weer bij haar baasje in Helmond is, is toch opmerkelijk. En dat was niet alleen vanwege de lange vermissingstijd: het diertje had namelijk al een nieuw thuis gevonden. De Dierenambulance had Luna binnengekregen en toen bij een nieuw gezin geplaatst.

Wachten op privacy instellingen...

“Ik wil Luna terug”, zei Jeanet vorige week, toen ze erachter kwam dat haar geliefde poes een nieuw baasje had. "Het doet ons eindeloos veel verdriet dat ze niet thuis mag komen bij ons.”
Nieuwe baasje wilde bedenktijdHet nieuwe baasje van Luna wilde vervolgens wat bedenktijd om te kijken of ze het diertje alsnog terug zouden geven aan Jeanet. En dat pakte dus goed uit voor de Helmondse.
Luna is sinds maandag weer terug op haar oude nest. "Ik ben er zielsgelukkig mee dat ik Luna weer in mijn armen kan sluiten", zegt Jeanet. "Ik heb je zo gemist lief poesje."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.