Duizenden euro’s aan merkkleding gestolen: beelden tonen ramkraak kledingwinkel De Lind Oisterwijk

7 maart 2016 om 19:31
nl
Op bewakingsbeelden zijn de drie daders te zien die begin september een ramkraak pleegden op een kledingwinkel aan De Lind in Oisterwijk. Het drietal vluchtte weg in een 535 BMW. Dit blijkt maandag uit de uitzending van Bureau Brabant.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

Die bewuste donderdagnacht werd de voorgevel van de kledingwinkel helemaal aan puin gereden. Volgens de politie schrokken buurtbewoners wakker door een enorme klap.
De nog onbekende daders reden met een gestolen Opel Astra de voorgevel van het pand in en gingen ervandoor met exclusieve merkkleding ter waarde van duizenden euro’s.
Binnen enkele minuten leeggeroofdVolgens de politie werd de kledingwinkel voor een groot deel leeggeroofd. En dat binnen enkele minuten. Nadat het inbraakalarm afging, stapten de daders in de BMW en reden weg.
Later bleek dat de Opel Astra kort voor de ramkraak was gestolen op een afgesloten bedrijfsterrein op de Textielweg in Dongen. De BMW waarmee de daders vluchtten, werd later teruggevonden bij een huis aan De Logt in Oisterwijk.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.