Jong PSV vanaf elf meter onderuit tegen Fortuna Sittard

7 maart 2016 om 23:04 • Aangepast 21 november 2020 om 12:10
Jong PSV heeft maandagavond de wedstrijd tegen Fortuna Sittard met 0-1 verloren.
Profielfoto van Verschuren Corné
Verschuren Corné

De enige treffer in Eindhoven viel in de negende minuut na rust en kwam van Roel Janssen, die een strafschop benutte.

Voor rust kreeg Jong PSV via Van Vlerken en Bergwijn goede kansen om de score te openen. Tien minuten na rust maakte Menno Koch hands in strafschopgebied waarna scheidsrechter Steven van der Vrande de bal op de stip legde. Lundqvist was voor Jong PSV nog dicht bij de gelijkmaker.
Basisplaats MaherBij Jong PSV had Adam Maher weer een basisplaats. De middenvelder komt voorlopig niet voor in de plannen van trainer Phillip Cocu.
Het noodlijdende Fortuna Sittard weet nog niet of het volgend jaar nog in de eerste divisie mag uitkomen. De Limburgers voeren na de overwinning wel de vierde periode aan.