Video

Hans van Breukelen en Evert ten Napel verzachten EK-leed Oranje met theatershow over '88

8 maart 2016 om 17:12
nl
Het wordt een barre zomer voor iedereen die het Nederlands elftal een warm hart toedraagt. Maar wie het leed van het gemis van Oranje op het EK voetbal nog een beetje draaglijk wil maken, kan in mei en juni het theater in om Hans van Breukelen en Evert ten Napel aan te horen.
Profielfoto van van Kalmthout Jesse
Geschreven door
van Kalmthout Jesse

De oud-doelman van PSV én het team dat in ’88 het EK won staat die maanden samen met journalist/televisiecommentator Ten Napel op de planken met de voorstelling ‘Waar was jij in ’88?’. De twee coryfeeën blikken daarin terug op die magische zomer en delen ook de herinneringen van bekende en onbekende Nederlanders.
De voorstelling is in elk geval elf keer te zien. Van Breukelen en Ten Napel komen onder meer naar Veldhoven (De Schalm op 13 mei) en Breda (Chassé Theater op 28 mei).
Gevoel terughalen“We willen het gevoel van die bijzondere voetbalzomer terughalen en misschien dat het ook een alternatief is voor het gebrek aan Oranje-voetbal op tv dit jaar”, aldus Van Breukelen. “De eerste reacties op de voorstelling zijn enorm positief.”
De kaartverkoop gaat in de meeste theaters deze week van start.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.