Donald Trump Vodka bedacht door Ulvenhouter: ‘Als hij president wordt, gaat er een flesje open'

8 maart 2016 om 19:06
nl
Ulvenhouter René Vriends werkte ooit voor Donald Trump. René bedacht voor hem de 'Trump Vodka'. Het leverde hem in eerste instantie een miljoen op. Toen kwam de crisis en ging Trump Vodka kopje onder. “In het echt is het een hele aardige man, anders dan in de media.”
Profielfoto van van Doorn Bert
Geschreven door
van Doorn Bert

Dinsdagmorgen waren er nog een paar flessen te koop bij een Bredase slijter, maar die zijn inmiddels verkocht. Sinds Donald Trump kans maakt om de Republikeinse presidentskandidaat te worden, zijn de flessen niet aan te slepen.
'Opdracht voor Project T' Toen werd René Vriends gevraagd door een Amerikaanse zakenrelatie om een nieuwe soort vodka te ontwikkelen: Project T genaamd. “Die vodka hebben we ook ontwikkeld en opgestuurd. En uiteindelijk konden we hem ook gaan maken.”
De Trump Vodka werd gemaakt door een bedrijf dat betaalde om de naam van Donald Trump te licenseren. “Ik heb Donald Trump echter ook ontmoet. Het is een hele aardige man. Heel anders dan in de media. Daar komt hij heel anders over.”
‘Als ie president wordt gaat er wel een flesje open’ Aan de Trump Vodka verdiende Vriends een miljoen euro. “Een fantastisch avontuur was dat. Vervolgens heb ik dat geld geïnvesteerd in een fabriek die na anderhalf jaar echter weer stil stond.”
Vriends heeft nog vijf flessen Trump Vodka over. “Dit bewaar ik nog even. Maar mocht Donald Trump daadwerkelijk president worden, dan gaat er denk ik wel een flesje open.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.