Met dood bedreigde vrouw (20) vlucht kamerwoning uit voor gewapende ex-vriend in Eindhoven

8 maart 2016 om 19:16
nl
Een 20-jarige vrouw uit Eindhoven is maandagnacht de straat op gevlucht nadat een ruzie in haar woning met haar ex-vriend uit de hand was gelopen. Het slachtoffer werd door de 27-jarige man meerdere keren in het gezicht geslagen. Later in de nacht werd ze nog met een vuurwapen bedreigd.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

Dat heeft de vrouw althans op het politiebureau verklaard, zo meldt de politie dinsdag.
Keel dichtgeknepenDe ruzie gebeurde rond halfvier ‘s nachts in de studentenwoning van het slachtoffer in het Eindhovense stadsdeel Woensel. Volgens de vrouw kneep de 27-jarige verdachte haar keel dicht en werd ze aan haar haren door de woning getrokken.
Hier liet de Eindhovenaar het niet bij. Zo vernielde hij een deel van het interieur en kon hij het niet laten wat spaargeld van de vrouw weg te nemen. Vervolgens zou hij zijn ex-vriendin met een vuurwapen bedreigd hebben.
Straat op gevluchtOp een gegeven moment zag het slachtoffer kans het huis te ontvluchten en de politie te waarschuwen. Na een korte zoekactie werd de verdachte in een auto vlakbij een tankstation verderop gevonden.
De man had geen vuurwapen op zak. In zijn auto werd evenmin een wapen aangetroffen. Toch werd hij in de boeien geslagen en naar het politiebureau gebracht voor verder onderzoek.
De 20-jarige vrouw heeft dinsdag aangifte gedaan van bedreiging en mishandeling.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.