Video

Staande ovatie voor Leon van der Zanden na cabaretvoorstelling voor V&D-werknemers: 'Leon, bedankt!'

9 maart 2016 om 08:19 • Aangepast 21 november 2020 om 12:10
nl
De Helmondse cabaretier Leon van der Zanden gaf dinsdagavond een speciale theatershow voor ontslagen V&D-medewerkers in het Parktheater in Eindhoven. Omroep Brabant zond de show live uit op televisie en op internet.
Profielfoto van Yoeri Nijs
Geschreven door
Yoeri Nijs

Uit het hele land kwamen dinsdagavond touringcarbussen met honderden ontslagen V&D'ers naar Eindhoven. Leons Grote Prijzencircus, zoals de show heet, zal ook in theaters in Amsterdam en Zwolle te zien zijn.
Tijdens de voorstelling waren verschillende attributen uit de V&D-winkel te zien. Het ging om spullen die uit het Eindhovense filiaal komen. Voor het gebruik ervan is van tevoren overleg geweest met de curator.
'Janken van het lachen'Van der Zanden voorspelde dat de bezoekers zouden 'janken van het lachen' tijdens de voorstelling. Die belofte werd inderdaad werkelijkheid. De V&D'ers waren tevreden en spraken van grote saamhorigheid in de zaal. "We zitten allemaal in hetzelfde schuitje, dat merkte je nu echt. Ik heb ook echt een traantje weggepinkt, sommige stukken waren erg emotioneel", aldus één van hen.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.