Duizenden ballonnen in Eindhoven: 'Niets is onmogelijk' - Omroep Brabant

Duizenden ballonnen in Eindhoven: 'Niets is onmogelijk'

8 maart 2016 om 20:08
nl
Zesduizend ballonnen en ruim twintig vrijwilligers zijn eraan te pas gekomen om de droom van Mariëlle Coppes te verwezenlijken, maar het is gelukt. Eindhoven is twee prachtige ballonbomen rijker. Een kleurrijk eerbetoon aan iedereen die zijn dromen durft uit te laten komen.
Profielfoto van Yoeri Nijs
Geschreven door
Yoeri Nijs

Mariëlle had een droom. Ze wilde dat iedereen zijn kleurrijke dromen uit durft te spreken. En durft te delen. Om zo een beetje kleur aan te brengen in de wereld en er zo een mooiere plek van te maken.  
"Ik wil laten zien dat het enige dat tussen jou en je dromen in staat, actie is. Het is één ding om een ballonboom te bedenken, maar het is iets anders om er daadwerkelijk een te maken. Maar dat betekent niet dat het onmogelijk is", zo schrijft Coppes op haar site.
Prachtige plaatjesDankzij de hulp van 25 vrijwilligers wist Coppes haar droom te realiseren. Zondag, van zonsopgang tot zonsondergang, werd er geblazen bij het station in Eindhoven. De hele week zijn ze nog te zien. En ze leveren prachtige plaatjes op. [Tweet:body:https://twitter.com/magicaldayblog/status/707221777726963712]Bij de boom is een bordje te zien. "Vrolijk je leven op. Maak je kleurrijke dromen realiteit. Deel je droom", zo staat erop. De boodschap wordt vergezeld met de hashtag #balloontree.
Magical DaydreamDe kunstzinnige Mariëlle Coppes zet zich in voor een vrolijke wereld door middel van haar projecten en haar blog Magical Daydream. Ze staat naar eigen zeggen ook open voor vrolijke suggesties.
Voor wie het ballonnenproject wil blijven volgen: deze week publiceert Mariëlle een making of op haar site.[Tweet:body:https://twitter.com/RCJV/status/706785236898734080][Tweet:body:https://twitter.com/JvdLinden80/status/707092584850702336]

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.